Ознака: Маверик

„Топ ган: Маверик“ го престигна „Титаник“

„Топ ган: Маверик“ соборува веќе поставени рекорди, но ги освојува и срцата на обожавателите и на критичарите. Сега тој се насочи кон најголемите остварувања...