Ознака: книга песни

Промовирана збирката „Цвеќе за цветот“ на Сашо Бетоски

Во црквата „Свети Никола“ во Вевчани се одржа промоција на најновата книга песни „Цвеќе за цветот“ од истакнатиот македонски афористичар и поет Сашо Бетоски....