Ознака: Ј.Кореа – САД

Јужна Кореја и САД одржуваат воени вежби во близина на границата...

Армиите на Јужна Кореја и Соединетите Американски Држави денеска спроведоа масовни воени вежби во близина на границата со Северна Кореја. Првата од петте рунди воени...