Ознака: Фузискиот реактор

Германците развиваат идеја за неограничен извор на енергија

Германските научници имаат нова идеја за неограничен извор на енергија, што подразбира користење краткотрајни ласерски импулси. Фузискиот реактор како неограничен извор на енергија, а притоа...