Ознака: фото на неделата

Раноутрински поглед на Алисија Колевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Раноутрински поглед на авторката Алисија Колевска е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -При врвот од дрво покрај Дојранското Езеро забележав...

Прилепски Мечкар на Милена Тасевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Прилепски Мечкар на авторката Милена Тасевска е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела страница во...

Канео со Ми-8 и подморница на Александар Менкиноски – ФОТОГРАФИЈА НА...

Фотографијата „Канео со Ми-8 и подморница“ на авторот Александар Менкиноски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена...

„Традиционална обработка на кожа во Фез“ на Кристијан Никодиновски – ФОТОГРАФИЈА...

Фотографијата „Традиционална обработка на кожа во Фез“ на авторот Кристијан Никодиновски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Фотографијата е направена...

„Миг“ на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Миг“ на авторот Мартин Стрезоски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена на цела страница во...

Охрид во декември на Александар Менкиноски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Охрид во декември на авторот Александар Менкиноски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре фотографијата ќе биде отпечатена на цела...

„Чекајќи ги пријателите“ на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Чекајќи ги пријателите“ на авторот Мартин Стрезоски е овонеделниот избор на фотографија на неделата. - Кучињата нѐ учат како се чекаат пријатели - вели...

Заоѓање на полната месечина над Охрид на Ристе Спироски – ФОТОГРАФИЈА...

Фотографијата Заоѓање на полната месечина над Охрид на авторот Ристе Спироски е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Фотографијата е направена неколку...

Сè е театар на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Сè е театар на Мартин Стрезоски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на оваа недела. -Статуата што држи маска само нè потсетува од...

Зајдисонце од Пештани на Ристе Спироски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Зајдисонце од Пештани - јануари 2020 на авторот Ристе Спироски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на...