Ознака: Баленсијага

„Баленсијага“ продава вреќи за ѓубре по вртоглава цена

Луксузниот моден бренд „Баленсијага“ продолжува да изненадува со новитетите. А по искинатите патики, сега продава вреќи за ѓубре за вртоглава цена. На дизајнерката Демни Гвасалија...

„Адидас“ и „Баленсијага“ претставија заедничка колекција

„Баленсијага“ и „Адидас“ официјално ги здружија силите и претставија парчиња од заедничката колекција, за време на модната ревија за пролетта 2023 година, која се...

„Баленсијага“ продава речиси целосно уништени патики

Ограничената колекција на брендот „Баленсијага“ се состои од речиси целосно уништени патики, кои се продаваат за 625 долари. Колекцијата се вика „Париз сникер“, а...