Ознака: арт-фестивал

Битола ќе биде отворен град од 23 до 26 јуни

Од 23 до 26 јуни, по 21. пат ќе се случи „Битола отворен град“, интернационален младински арт-фестивал, во организација на Младинскиот културен центар-Битола. И ова...