Ознака: ајпод

„Епл“ го „пензионира“ легендарниот ајпод

Компанијата „Епл“ објави дека повеќе нема да го произведува и продава својот музички плеер ајпод тач, уред што направи револуција во слушањето музика. Првиот ајпод...