Ознака: „Монструм“

Премиерот да побара експертска истрага од ЕУ за судските случаи „Монструм“,...

Алтернатива бара од премиерот Димитар Ковачевски да испрати писмо до Европската комисија со кое ќе побара тим од независни експерти да извршат меѓународна истрага...