Фото: Горан Анастасовски

Животните во Зоолошката градина во Скопје уживаат во утринското сонце, како што може да се забележи на фотографиите на нашиот колега Горан Анастасовски. На фотографиите, во опуштено издание, пред да дојдат посетителите во зоолошката градина, прикажани се лавови, волци, срна, зајак…