Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25685)

Катар и лицемерството на Западот

Ова не е моја прва колумна за спортот, или посебно за фудбалот. Голем број од тие што ме следат знаат дека сум голем љубител...

Зад сензационалните наслови се крие и говор на омраза

Без оглед дали ги пишуваат од своите лични профили на социјалните мрежи или од лажни, Македонците, се чини, се многу моќни и „речити“ кога...