Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25668)

Животот е пред Лара, Јован и Ирина!

Едвај чекаме да застанеме на сцената на „Детскиот евросонг“ во Ереван, Ерменија, каде што ќе се одржи 20-то јубилејно издание на фестивалот, порачуваат младите таленти Средба...

„Њујорк тајмс“ за Македонците, 3 ноември 1885 година

Иронијата, хуморот и сатирата се најекспресивните и единствени вредни форми на изразување на новиот век - тврдат извесни експерти од областа на социјалната психологија...

Во младите не се вложува доволно

Изработката на новата национална стратегија за млади на Северна Македонија започнува и таа ќе го опфати периодот 2023 – 2027 година. Новата стратегија треба...