Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25650)

Градба има, население нема

Почесто во нашето секојдневие слушаме, пишуваме, коментираме, анализираме какви се одредени состојби во нашава држава од различни аспекти. Тоа, секако, ни го овозможуваат податоците...