Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25598)

Старите лица во општествениот фокус: Грижата да не стане негрижа

И кај нас, како и во повеќето странски земји, животниот век значително се зголемува. Како во светот така и кај нас имаме сѐ повеќе...