Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25562)

Синдикално промашување?

Без намера некому да му се оспори правото на штрајк и актуелното синдикално дејствување да се оквалификува како застарено и надминато, мора да им...

Францускиот предлог – тројански коњ во преговарачкиот процес?

Европската Унија уште еднаш го потврди своето немање визија на темата - Западен Балкан. На изминатиот ЕУ-самит, кој се одржа на 23-24 јуни, Европската...